Q

A) A/p>

B) B

C) C

D) D

Correct Answer A+B

50+70=?

A) 90/p>

B) 110

C) 20

D) 120

Correct Answer D

30+10+100=?

A) 130/p>

B) 140

C) 129

D) 200

Correct Answer B

299+101=?

A) 200/p>

B) 400

C) 300

D) 499

Correct Answer B

250+150=?

A) 139/p>

B) 400

C) 170

D) 450

Correct Answer B

450+350

A) 1000/p>

B) 900

C) 800

D) 200

Correct Answer C

128+22=?

A) 170/p>

B) 150

C) 160

D) 158

Correct Answer B

5+5

A) 6/p>

B) 10

C) 2

D) 11

Correct Answer B

10+10

A) 20/p>

B) 50

C) 11

D) 25

Correct Answer A

8+8

A) 16/p>

B) 20

C) 200

D) 166

Correct Answer A

9+9

A) 18/p>

B) 19

C) 20

D) 22

Correct Answer A

33+2

A) 35/p>

B) 31

C) 33

D) 355

Correct Answer A

7+7

A) 14/p>

B) 2

C) 10

D) 24

Correct Answer A

6+6+6

A) 18/p>

B) 99

C) 55

D) 1000

Correct Answer A

3+3+3+3

A) 14/p>

B) 55

C) 12

D) 11

Correct Answer C

14+14

A) 28/p>

B) 258

C) 22

D) 26

Correct Answer A

58+2

A) 60/p>

B) 40

C) 50

D) 20

Correct Answer A

50+50

A) 100/p>

B) 100

C) 100

D) 100

Correct Answer All

2+8+10

A) 20/p>

B) 18

C) 10

D) 10

Correct Answer A

3+5+2

A) 10/p>

B) 22

C) 55

D) 58

Correct Answer A