15+15

A) 30/p>

B) 30

C) 30

D) 30

Correct Answer All

100+100+100

A) 300/p>

B) 200

C) 400

D) 4001

Correct Answer A

2+2+2+2+2

A) 10/p>

B) 18

C) 8

D) 12

Correct Answer A

25+25

A) 50/p>

B) 25

C) 55

D) 45

Correct Answer A

80+20

A) 22/p>

B) 100

C) 15

D) 200

Correct Answer B

10-5

A) 5/p>

B) 15

C) 20

D) 22

Correct Answer A

200+200

A) 4700/p>

B) 400

C) 4000

D) 40

Correct Answer B

500+500

A) 1000/p>

B) 10000

C) 100

D) 151

Correct Answer A

2+3+5+5

A) 15/p>

B) 10

C) 20

D) 55

Correct Answer A

10+10+10+10+10

A) 50/p>

B) 60

C) 500

D) 20

Correct Answer A

5050+50

A) 5100/p>

B) 5050

C) 505050

D) 1000

Correct Answer A

200-200

A) 1/p>

B) 31

C) 10

D) 0

Correct Answer D

30+30

A) 60/p>

B) 31

C) 50

D) 100

Correct Answer A

70+30

A) 100/p>

B) 31

C) 2

D) 26

Correct Answer A

55+45

A) 20/p>

B) 31

C) 10

D) 100

Correct Answer D

60+40

A) 20/p>

B) 31

C) 11

D) 100

Correct Answer D

58+42

A) 18/p>

B) 31

C) 50

D) 100

Correct Answer A

50+50+50+50

A) 200/p>

B) 31

C) 10

D) 166

Correct Answer A

40+60+50

A) 150/p>

B) 31

C) 10

D) 4001

Correct Answer B

50+50+50+50+45+55

A) 300/p>

B) 31

C) 2

D) 4001

Correct Answer A